Gent neemt met grote overwinning revanche op KV Mechelen na verloren bekerfinale

Gent neemt met grote overwinning revanche op KV Mechelen na verloren bekerfinale

15-09-2019 19:50
9

KAA Gent heeft na de verloren bekerfinale revanche genomen op KV Mechelen. Het kende geen enkel probleem tegen de Mechelaren. Het werd 3-0.

KAA Gent begon met veel vertrouwen aan de partij tegen KV Mechelen en dat werd ook snel duidelijk. Het balbezit was voor de thuisploeg, de beste kansen ook. Dat werd ook beloond.

Na een half uur voetballen prikte Roman Yaremchuk de 1-0 tegen de netten. Een mokerslag voor KV Mechelen, dat meteen een tweede klap kreeg. Niet veel later zette – man in vorm – Jonathan David de 2-0 op het scorebord. Voor KV Mechelen leek het al meteen boeken toe tegen de ploeg waar het de bekerfinale nog tegen wist te winnen.

Ook Gent kreeg nog even een klap na een blessure voor Thomas Kaminski, maar dat hield Gent niet tegen. Nog voor rust stond het 3-0. Doelpuntenmaker, uiteraard, Laurent Depoitre.

Ook na de pauze was het al Gent dat de klok sloeg. De bezoekers uit Mechelen kwamen er helemaal niet aan te pas. Het Gentse heerschappij zette zich voort, de kansen bleven ook voor de thuisploeg. Naarmate de partij vorderde, nam Gent de voet wel van het gaspedaal. Doelpunten vielen er niet meer, het bleef 3-0.