Van Crombrugge: De weg naar succes gaat over Belgisch asfalt

Van Crombrugge: "De weg naar succes gaat over Belgisch asfalt"

Gepubliceerd: zondag 15 september 2019 om 18:14zo 15-09-2019 om 18:14

Na de zege tegen Standard is RSC Anderlecht twee weken later weer terug naar af. Zondag verloor het thuis met 1-2 van Royal Antwerp FC. Na de match baalde doelman Hendrik van Crombrugge dan ook. 

"Ik ben net als iedereen heel ontgoocheld", noteerde Sporza uit de mond van de doelman van Anderlecht. "Onze eerste helft was voetballend zeer goed. We gaven ook niets weg. In de tweede helft schieten we onszelf in de voet bij de twee goals, want die vallen te gemakkelijk. We knokken ons na de 0-1 nog wel terug in de wedstrijd, maar na de rode kaart was het natuurlijk pompen of verzuipen. Helaas was het vandaag verzuipen voor ons." 

Anderlecht telt na zeven speeldagen amper vijf punten. Van Crombrugge kwam daarvoor met een opmerkelijke vergelijking. "De weg naar succes gaat nu eenmaal nooit alleen over goed asfalt. Het is Belgisch asfalt, met veel gaten en hobbelige ritten. Dat is bij ons niet anders. We blijven verder werken en ik blijf vol vertrouwen dat dit goedkomt."

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Genk is in de zoektocht naar een nieuwe spits uitgekomen bij Heracles-aanvaller Cyriel Dessers. Een goede aanwinst voor Genk? #Genk #KRCGenk #Transfernieuws #Heracles #JPL #Dessers

A post shared by VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie) on

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws