Louwagie over mogelijke terugkeer: 'Hein moet eerst een keer uitstomen

Louwagie over mogelijke terugkeer: 'Hein moet eerst een keer uitstomen"

Gepubliceerd: zondag 15 september 2019 om 14:52zo 15-09-2019 om 14:52

Michel Louwagie kende vorig seizoen enkele moeilijke momenten nadat KAA Gent bijna Play-Off 1 misliep en de bekerfinale verloor. Het kostte coach Jess Thorup bijna zijn job.

Het grootste drama was de verloren bekerfinale tegen KV Mechelen. "Dat was bij Gent één van de grootste mokerslagen in die dertig jaar. Er zijn twijfels geweest, ja" , vertelde Louwagie tijdens een interview met De Zondag. "Maar zelfs bij Hein (Vanhaezebrouck, red.) waren die er de laatste maanden. Ooit zijn een collega: 'een goeie trainer is één die weinig fouten maake', ik ga het daarbij houden."

Een terugkeer van Vanhaezebrouck was nooit een optie voor de Buffalo's. "Hein is nooit écht een piste geweest. En uiteindelijk is het altijd Ivan (De Witte, red.) die finaal beslist over de trainer. Het was te vroeg. Hein moet eerst een keer uitstomen", besloot Louwagie.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Vandaag viert @rscanderlecht de 112e verjaardag! Welke speler en welk moment zal jij nooit vergeten?! #RSCA #RSCAnderlecht #Anderlecht #JPL #VanHimst #Lukaku #Kompany #Scifo #Zetterberg

A post shared by VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie) on

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws