Mister Michel bevestigt komst van Noors toptalent Arnstad naar Anderlecht

Mister Michel bevestigt komst van Noors toptalent Arnstad naar Anderlecht

15-09-2019 12:10
4

Anderlecht heeft met het oog op de toekomst een interessante slag geslagen. Paars-wit heeft immers het Noorse tienertalent Kristian Arnstad weten aan te trekken. Dat bevestigt voormalig manager Michel Verschueren op Twitter.

VoetbalPrimeur.be meldde zaterdag dat Anderlecht op het punt stond om de 16-jarige Arnstad in te lijven. Verschueren senior bevestigt zondagochtend op Twitter dat de handtekeningen inmiddels zijn gezet. Verschueren feliciteerde tevens zijn zoon Michael en Frank Arnesen - de twee sportieve leiders - met hun afgeronde deal. Naar verluidt aasden ook Manchester United en Sporting Lissabon op Arnstad.

Arnstad vierde vorige week zijn zestiende verjaardag en geldt in Noorwegen als een grote belofte. De middenvelder maakte in mei al zijn debuut voor de hoofdmacht van Stabæk Fotball. Arnstad wacht echter niet op zijn doorbraak en kiest voor een avontuur bij Anderlecht, waar hij in eerste instantie aan zal sluiten in de jeugdopleiding. Mogelijk gaat de aanvoerder van de Noorse U16 wel af en toe meetrainen met de A-selectie van Vincent Kompany.