STVV ontsnapt en krijgt motor niet aan de praat: Jongens moeten tijd krijgen

STVV ontsnapt en krijgt motor niet aan de praat: "Jongens moeten tijd krijgen"

Gepubliceerd: zondag 15 september 2019 om 11:45zo 15-09-2019 om 11:45

Sint-Truiden startte het seizoen met heel wat ambitie, maar na zeven speeldagen staat de teller slechts op acht punten. Tegen Waasland-Beveren werd pas in het ultieme slot een nederlaag afgewend (1-1). Marc Brys geeft toe dat het nog niet loopt zoals gepland.

"De gelijkmaker is een doekje voor het bloeden", geeft Brys bij Sporza zijn onvrede aan over het gelijkspel. Pas in de blessuretijd zorgde Jorge Teixeira voor een (te) mager puntje. "Wij hebben getracht om te voetballen, maar maakten vooral in de eerste helft de foute keuzes."

"Waasland-Beveren speelde terecht op de omschakeling en maakte daaruit een doelpunt", stelt Brys vast. "Wat volgde was gestresseerd voetbal, maar we bleven wel vechten. Het doelpunt werkte dan inderdaad wel verlossend. We verwachten enorm veel van deze jongens, maar ze moeten tijd krijgen. Dat is andermaal gebleken.”

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Vandaag viert @rscanderlecht de 112e verjaardag! Welke speler en welk moment zal jij nooit vergeten?! #RSCA #RSCAnderlecht #Anderlecht #JPL #VanHimst #Lukaku #Kompany #Scifo #Zetterberg

A post shared by VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie) on

Poll

Waar eindigt STVV de reguliere competitie?

(132 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws