Ambitieuze Louwagie: “Club Brugge is een voorbeeld voor iedereen”

Ambitieuze Louwagie: “Club Brugge is een voorbeeld voor iedereen”

Gepubliceerd: zondag 15 september 2019 om 11:26zo 15-09-2019 om 11:26

Laatste update: zondag 15 september 2019 om 11:41zo 15-09-2019 om 11:41

Met 10 op 15 is KAA Gent uitstekend gestart dit seizoen. Bij Knack Magazine spreekt manager Michel Louwagie nog eens de ambities van de Buffalo ‘s uit.

“Top drie is onze doelstelling”, spreekt Louwagie zijn ambitie uit. “Of aartsrivaal Club Brugge nog bij te houden zal zijn, zien we dan wel weer. Wat Club Brugge deze zomer heeft neergezet is schitterend, een voorbeeld voor iedereen”, aldus Louwagie.

“We zijn een nieuwe ploeg aan het bouwen met een goede mix van beloftevolle jongens als David, Owusu, … en ervaren spelers als Odjidja, Depoitre en Kums. En ik denk vooral dat onze mentaliteit veel beter is dan vorig seizoen”, analyseert Louwagie zijn eigen ploeg.

Of de vooropgestelde doelstellingen effectief gehaald worden, wordt nog afwachten. Wat wel zeker is, is dat ze ten huize Louwagie vurig hopen op goede resultaten. “Mijn humeur is nogal afhankelijk van de resultaten van Gent en in welke mate die beantwoorden aan de ambities”, besluit Louwagie.  

KAA Gent speelt zondagavond thuis tegen KV Mechelen. De wedstrijd start om 18uur.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Vandaag viert @rscanderlecht de 112e verjaardag! Welke speler en welk moment zal jij nooit vergeten?! #RSCA #RSCAnderlecht #Anderlecht #JPL #VanHimst #Lukaku #Kompany #Scifo #Zetterberg

A post shared by VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie) on

Poll

Wordt deze doelstelling gehaald?

(166 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws