UPDATE: 'Vlap en Didillon op de bank bij Anderlecht, geen Nasri in selectie'

UPDATE: 'Vlap en Didillon op de bank bij Anderlecht, geen Nasri in selectie'

15-09-2019 07:00 Laatste update: 08:38
19

Bij RSC Anderlecht is het nog steeds zoeken naar de juiste formatie onder speler-trainer Vincent Kompany. De belangrijke man bij paars-wit heeft de voorbije weken al flink wat geschoven. Dat lijkt Michel Vlap nu de kop te kosten.

De Nederlander wist al enkele mooie statistieken bij elkaar te sprokkelen (twee doelpunten en één assist), maar kon volgens La Dernière Heure Kompany toch niet overtuigen. 'Bij het spel van Nederlander is er nog geen stijgende lijn te constateren', schrijft het Waalse dagblad. Kompany zal tegen Antwerp Vlap dan ook opnieuw op de bank zetten.

De speler-trainer van Anderlecht kiest tegen The Great Old voor een middenveld met Pieter Gerkens, Yari Verschaeren en Albert Sambi-Lokonga. Die laatste kon Kompany overtuigen na zijn indrukwekkende invalbeurt tegen Standard. Daar wordt hij nu voor beloond met een eerste basisplek dit seizoen.

Update 08:38u: Bij RSC Anderlecht ook geen Davy Roef en Samir Nasri zondag. Dat meldt Het Laatste Nieuws. De reden waarom Roef er niet bij is, is niet geweten. Zijn plekje op de bank wordt niet ingenomen door Frank Boeckx, maar wel door... Thomas Didillon.

Ook geen Nasri voor Anderlecht tegen Antwerp. De Fransman was er door ziekte al niet bij tegen Standard. Ook nu is Nasri conditioneel nog niet klaar om aan de bak te komen.