OPSTELLING: Antwerp treedt met Defour aan tegen Anderlecht

OPSTELLING: Antwerp treedt met Defour aan tegen Anderlecht

15-09-2019 13:36 Laatste update: 13:43
5

RSC Anderlecht neemt het thuis op tegen Royal Antwerp Football Club in een aantrekkelijke affiche. De opstellingen zijn bekendgemaakt.

Anderlecht boekte voor de interlandbreak zijn eerste zege van het seizoen tegen grote rivaal Standard Luik. Een doelpunt van een herleefde Alexis Saelemaekers was genoeg voor de drie punten. In vergelijking met die bevrijdende zege zien we toch weer diverse andere gezichten in de basiself van paars-wit.

Na zijn goede invalbeurt van twee weken geleden start Albert Sambi Lokonga als nummer zes. Voorganger Peter Zulj zit zelfs niet eens op de bank. Verder keert Michel Vlap terug in het elftal, terwijl Luka Adzic zijn basisdebuut voor de Brusselaars maakt. Pieter Gerkens en Isaac Kiese Thelin hebben plaats moeten maken.

Antwerp heeft de dramatische uitschakeling in de Europa League tegen AZ nog niet goed verteerd. Op het veld van Zulte Waregem werd afgelopen speeldag met 2-0 verloren. The Great Old hoopt het tij te kunnen keren tegen Anderlecht.

Om een ommekeer te bewerkstelling rekent László Bölöni op toptransfers Wesley Hoedt, Steven Defour en Kevin Mirallas. Defour is dan toch op tijd fit genoeg geraakt om vanaf het begin aan te treden tegen zijn ex-club.