Lukaku pakt met Inter de leidersplaats na moeizame zege tegen Udinese

14-09-2019 23:15
1

In de Serie A is Inter na drie speeldagen alleen leider. Romelu Lukaku en zijn ploegmaats wonnen zaterdag met de nodige moeite van Udinese. Juventus kwam eerder op de dag niet verder dan een 0-0 gelijkspel tegen Fiorentina.

Lukaku begon bij Inter in de basis, maar kon het verschil niet maken. Ook tegen tien man kon de Rode Duivel niet scoren. Na 35 minuten moesten de bezoekers na rood voor Rodrigo De Paul door met een mannetje minder.

Inter pakte uiteindelijk wel de zege. Vlak voor de rust opende Stefano Sensi. Het bleek achteraf voldoende voor de zege. In de 65e minuut kwam bij Inter Lautaro Martinez Lukaku vervangen. Maar aan de score veranderde er dus niet meer.

Door de zege blijft Inter foutloos. Voorlopig is het de enige ploeg met negen op negen. Torino kan Inter nog bijbenen, maar dan moet het wel nog winnen van Lecce. Eerder op zaterdag morste Juventus met de punten tegen Fiorentina. Door twee goals van Dries Mertens won Napoli dan weer tegen Sampdoria.