Zulte Waregem pakt met tien man punt tegen KAS Eupen

14-09-2019 21:58

Het duel tussen KAS Eupen en Zulte Waregem heeft geen winnaar opgeleverd. Beide ploegen scoorden aan de Kehrweg één keer. Zulte Waregem speelde één helft met tien man na rood voor Ewoud Pletinckx.

De opvallendste fase viel vlak voor de rust te noteren. Pletinckx velde Bautista en Boucaut greep in. De ref toonde geel en legde de bal op de stip. Na ingrijpen van de VAR veranderde Boucaut zijn beslissing. De strafschop werd een vrije trap en geel werd rood voor Pletinckx.

Tussen de uitsluiting en het rustsignaal wist Larin de bezoekers nog op voorsprong te brengen. Na een corner wist Larin De Wolf te verslaan. Zo ging Essevee ondanks dat het een man minder had met een voorsprong rusten in de Oostkantons.

In de tweede helft kon Zulte Waregem de voorsprong niet vasthouden. Invaller Milicevic vond met zijn vriej trap Bautista en die zette de 1-1 eindstand op het bord. Door het gelijkspel blijft Eupen wacht op haar eerste zege van het seizoen. Zulte Waregem blijft na zeven speeldagen achter met elf punten.