Waasland-Beveren geeft tegen STVV zege in 94e minuut uit handen

14-09-2019 21:52

Waasland-Beveren blijft na zeven speeldagen wachten op een eerste zege. Tegen STVV stond het lang met 0-1 voor, maar in de 94e minuut maakte Teixeira er toch nog 1-1 van in Limburg.

In de strijd onderin kon STVV Waasland-Beveren met een zege de bezoekers op negen punten zetten. Op Stayen liep het evenwel iets anders. In een matige eerst helft waren de bezoekers de beste ploeg, maar het was wachten tot het uur alvorens Dierckx de score kon openen. De assist kwam van Jubitana.

Het antwoord van STVV liet heel lang op zich wachten. De betere kansen waren immers nog voor Waasland-Beveren, maar onder meer Dierckx liet op de counter de dubbele voorsprong liggen. Het zou de bezoekers zuur opbreken. In de 94e minuut maakte Teixeira alsnog de gelijkmaker. STVV pakte zo op een diefje een punt in eigen huis en houdt Waasland-Beveren in de stand toch nog wat af.