Waasland-Beveren geeft tegen STVV zege in 94e minuut uit handen

Waasland-Beveren geeft tegen STVV zege in 94e minuut uit handen

Gepubliceerd: zaterdag 14 september 2019 om 21:52za 14-09-2019 om 21:52

Waasland-Beveren blijft na zeven speeldagen wachten op een eerste zege. Tegen STVV stond het lang met 0-1 voor, maar in de 94e minuut maakte Teixeira er toch nog 1-1 van in Limburg. 

In de strijd onderin kon STVV Waasland-Beveren met een zege de bezoekers op negen punten zetten. Op Stayen liep het evenwel iets anders. In een matige eerst helft waren de bezoekers de beste ploeg, maar het was wachten tot het uur alvorens Dierckx de score kon openen. De assist kwam van Jubitana.

Het antwoord van STVV liet heel lang op zich wachten. De betere kansen waren immers nog voor Waasland-Beveren, maar onder meer Dierckx liet op de counter de dubbele voorsprong liggen. Het zou de bezoekers zuur opbreken. In de 94e minuut maakte Teixeira alsnog de gelijkmaker. STVV pakte zo op een diefje een punt in eigen huis en houdt Waasland-Beveren in de stand toch nog wat af. 

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Genk is in de zoektocht naar een nieuwe spits uitgekomen bij Heracles-aanvaller Cyriel Dessers. Een goede aanwinst voor Genk? #Genk #KRCGenk #Transfernieuws #Heracles #JPL #Dessers

A post shared by VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie) on

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws