Eindelijk is het zover: Hazard maakt zijn officiële debuut voor Real als invaller

Eindelijk is het zover: Hazard maakt zijn officiële debuut voor Real als invaller

14-09-2019 14:18 Laatste update: 14:31
4

Eden Hazard heeft zijn langverwachte debuut gemaakt bij Real Madrid. De Rode Duivel startte nog op de bank tegen Levante, maar bij een 3-1-voorsprong mocht hij in minuut 59 het veld betreden.

Zinedine Zidane gunt Hazard dus een half uurtje na zijn blessure van de voorbije weken. Die heeft hem het gehele seizoensbegin van Real gekost. Hazard kwam in de ploeg voor Casemiro en toonde zich meteen bij zijn eerste actie. Op zijn pass trapte Vinicius op de bezoekende doelman. In de nasleep van die actie wist de Braziliaan zelfs te scoren, maar dat feestje ging niet door vanwege buitenspel.

In de minuten daarna kreeg Hazard tot twee maal toe de kans om meteen zijn eerste treffer aan te tekenen. Telkens reageerde Aitor Fernandez, de keeper van Levante, knap. Bovendien viel op dat Hazard zich direct ging ontfermen over de hoekschoppen van Real.

Heel wat fans, niet alleen van Real maar ook in België bijvoorbeeld, kijken al wekenlang uit naar het debuut van Hazard. Tot voor dit weekend werkte de dribbelkont enkel voorbereidingswedstrijden af voor De Koninklijke. Daarin kwam Hazard overigens niet al te best uit de verf. Hij zou ook enkele kilo's te zwaar gestaan hebben bij zijn aankomst in Madrid.