Zuur! Champions League-held Origi mist start van nieuwe campagne

Zuur! Champions League-held Origi mist start van nieuwe campagne

Gepubliceerd: zaterdag 14 september 2019 om 14:14za 14-09-2019 om 14:14

Laatste update: maandag 16 september 2019 om 22:21ma 16-09-2019 om 22:21

Wat een mooie namiddag had kunnen worden voor Divock Origi, is al snel uitgedraaid op een domper. De Rode Duivel mocht van Jürgen Klopp nog eens aan de aftrap verschijnen, maar viel in de eerste helft uit met een blessure.

Aan het einde van de eerste helft, bij een 1-1-tussenstand tegen Newcastle United, ging Origi plots op de grond zitten. Het leek te gaan om een letsel aan de voet. De medische staf probeerde onze landgenoot nog op te lappen, maar dat bleek tevergeefs.

Roberto Firmino kwam Origi vervangen. Bij de wissel kreeg de Rode Duivel een luid applaus vanuit The Kop, de sfeervolle tribune achter het doel bij Liverpool. Voor Origi is het zo een week om snel te vergeten. Bij de nationale ploeg mocht hij starten in San Marino, maar daar presteerde hij erg matig.

Update 16/09, 22.21: Liverpool-trainer Jurgen Klopp heeft dinsdag tijdens een persconferentie een update gegeven over de kwestuur van Origi, die niet meereisde naar Napels. "Het is niet erg. We verwachten dat hij één of twee weken out is, maar dat hangt ervan af wanneer hij met de pijn kan dealen." De conclusie van Klopp is dat het allemaal meevalt. "Het is eigenlijk weinig, het is een gevoel. Maar hij zou in orde moeten zijn", citeert Liverpoolfc.com.

Titelhouder Liverpool komt dinsdagavond in actie. Red Bull Salzburg - Racing Genk is het andere affiche in groep E.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws