Bölöni heeft er plots heel wat kwaliteit bij: Hij kan meteen titularis worden

Bölöni heeft er plots heel wat kwaliteit bij: "Hij kan meteen titularis worden"

Gepubliceerd: zaterdag 14 september 2019 om 13:39za 14-09-2019 om 13:39

Laatste update: zaterdag 14 september 2019 om 13:51za 14-09-2019 om 13:51

Aan het einde van de transferperiode trok Royal Antwerp FC nog eens alle registers open. Met Steven Defour, Kevin Mirallas, Zinho Gano en Manuel Benson haalde het vier Belgen met een interessant profiel. Daarbovenop voegde Luciano D'Onofrio nog Wesley Hoedt aan de selectie toe.

De Nederlander werkte de voorbije jaren wedstrijden af in het shirt van Lazio Roma, Southampton FC en Celta de Vigo en moet in principe dus kwaliteit meebrengen. "Hij kwam met een dosis frisse energie toe, heeft een goede linkervoet en voegt wat extra lengte toe aan onze ploeg", somt trainer Laszlo Bölöni bij Het Laatste Nieuws de troeven van Hoedt op.

"We kennen mekaar nog niet door en door. Ik weet bijvoorbeeld nog niet hoe strikt hij in de dekking is in wedstrijden, maar hij kan meteen titularis worden. Hij heeft het voordeel dat hij linksvoetig is. Zijn cv spreekt voor zich. Iemand met ongeveer 50 wedstrijden in Engeland en een aantal in Italië op zijn teller, daar hou je rekening mee. Zijn houding is alleszins bemoedigend", besluit Bölöni hoopgevend.

Zondag trekt Antwerp naar RSC Anderlecht, maar of Hoedt daar al van de partij zal zijn, is erg twijfelachtig. Op training kreeg de verdediger namelijk een ferme tik op de enkel te verwerken. Daarom is het onzeker of hij tijdig wedstrijdfit geraakt.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Poll

Wordt Hoedt een vaste waarde bij Antwerp?

(229 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws