Moet KRC Genk topschutter Samatta ook tegen Salzburg FC missen?

Moet KRC Genk topschutter Samatta ook tegen Salzburg FC missen?

14-09-2019 12:29 Laatste update: 12:30
9

Felice Mazzu kende een pijnlijke terugkeer naar Sporting Charleroi. Met zijn nieuwe team KRC Genk ging hij met 2-1 de boot in. Op Mambourg miste Genk topschutter Ally Samatta, die mogelijk nog even buiten strijd is.

Tegen Charleroi verscheen de boomlange Paul Onuachu aan de aftrap. "Onuachu bezit een totaal ander profiel dan Samatta. Om tot zijn recht te komen, moet de Nigeriaan anders worden aangespeeld. De knop omdraaien vergt echter tijd en die hebben we de voorbije week niet gehad", aldus Mazzu in Het Laatste Nieuws.

Helaas voor Genk viel de afwezigheid van Samatta op. "We misten een dozijn internationals en we hebben tot vanmorgen (gisteren, red.) gehoopt dat Samatta toch speelklaar zou geraken. De test is negatief uitgevallen. Zijn knieblessure baart zorgen."

"In zoverre dat het helemaal niet zeker is dat hij dinsdag op Salzburg zal kunnen aantreden. Toch ben ik ervan overtuigd dat we met een positief gevoel onze campagne in de Champions League gaan aanvatten", besluit de Genk-trainer.