Moet KRC Genk topschutter Samatta ook tegen Salzburg FC missen?

Moet KRC Genk topschutter Samatta ook tegen Salzburg FC missen?

Gepubliceerd: zaterdag 14 september 2019 om 12:29za 14-09-2019 om 12:29

Laatste update: zaterdag 14 september 2019 om 12:30za 14-09-2019 om 12:30

Felice Mazzu kende een pijnlijke terugkeer naar Sporting Charleroi. Met zijn nieuwe team KRC Genk ging hij met 2-1 de boot in. Op Mambourg miste Genk topschutter Ally Samatta, die mogelijk nog even buiten strijd is.

Tegen Charleroi verscheen de boomlange Paul Onuachu aan de aftrap. "Onuachu bezit een totaal ander profiel dan Samatta. Om tot zijn recht te komen, moet de Nigeriaan anders worden aangespeeld. De knop omdraaien vergt echter tijd en die hebben we de voorbije week niet gehad", aldus Mazzu in Het Laatste Nieuws.

Helaas voor Genk viel de afwezigheid van Samatta op. "We misten een dozijn internationals en we hebben tot vanmorgen (gisteren, red.) gehoopt dat Samatta toch speelklaar zou geraken. De test is negatief uitgevallen. Zijn knieblessure baart zorgen."

"In zoverre dat het helemaal niet zeker is dat hij dinsdag op Salzburg zal kunnen aantreden. Toch ben ik ervan overtuigd dat we met een positief gevoel onze campagne in de Champions League gaan aanvatten", besluit de Genk-trainer.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Poll

Zal Genk iets halen tegen Salzburg?

(251 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws