'Veljkovic schonk Van Holsbeeck dure cadeaus na contractverlenging Hanni'

'Veljkovic schonk Van Holsbeeck dure cadeaus na contractverlenging Hanni'

Herman Van Holsbeeck wordt door het federaal parket verdacht van een hele reeks wanpraktijken: private corruptie, witwassen van geld, valsheid in geschrifte, gebruik van valse stukken én vereniging van misdadigers. Van Holsbeeck zou echter ook in beeld zijn in het eerste onderzoek van Operatie 'Propere Handen.'

Volgens Het Nieuwsblad waren spijtoptant Dejan Veljkovic en Van Holsbeeck zeer close met elkaar. Zo innig, dat Veljkovic de sportief directeur van Anderlecht dure geschenken schonk, nadat Sofiane Hanni een verbeterd contract had ondertekend bij paars-wit. Veljkovic zou dit ook aan de onderzoekers hebben verklaard, zo weet de krant op basis van een goed ingelichte bron.

Als dank voor de deal zou Veljkovic samen met Van Holsbeeck naar een boetiek aan de chique Louizalaan in Brussel zijn getrokken. Ter plekke zouden er zeer prijzige en gepersonaliseerde hemden - inclusief ingeborduurde initialen 'HVH' - alsook kostuums op maat zijn gemaakt voor de Anderlecht-bestuurder. Alles op kosten van Veljkovic. De spelersmakelaar zou Van Holsbeeck en diens vrouw ook beide een horloge hebben geschonken.

In totaal zou de factuur om enkele duizenden euro's gaan. Het is niet geweten of Van Holsbeeck deze kwestie heeft bekend tijdens zijn verhoor.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie