Mbokani verrast door Anderlecht: Ze haalden toch ook Chadli en Kompany?

Mbokani verrast door Anderlecht: "Ze haalden toch ook Chadli en Kompany?"

Gepubliceerd: zaterdag 14 september 2019 om 11:25za 14-09-2019 om 11:25

Dieumerci Mbokani wachtte deze zomer tevergeefs op een aanbieding van Anderlecht. De spits van Royal Antwerp FC denkt dat het met zijn leeftijd heeft te maken. Dat verrast de 34-jarige Mbokani.

"Het ging om mijn leeftijd, maar Vincent Kompany en Nacer Chadli haalden ze toch ook terug? Ik had de jongeren nog een handje kunnen helpen. Op voetbal staat geen leeftijd, dat speel je met je hoofd. Ervaring is belangrijk, maar niet hoe oud je bent. Zlatan Ibrahimovic speelde tot zijn 36ste voor Manchester United. Hoe oud was Didier Drogba wel niet toen hij stopte?", merkt de Congolees op in Het Laatste Nieuws.

Mbokani is er na vijf treffers in de eerste vijf JPL-duels van overtuigd dat hij de ideale spits voor Anderlecht had kunnen zijn. "Omdat ik goed aan de bal ben en kan dribbelen. Ik weet me aan elk systeem aan te passen. Ze konden me zeker gebruiken. Anderlecht heeft veel goede spelers, maar eigenlijk moeten ze in januari nog naar een spits op zoek. Dat is vreemd", sluit Mbokani het thema af.

Poll

Was hij de ideale spits voor Anderlecht geweest?

(389 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws