Mirallas bevestigt interesse Standard en Anderlecht: Heb ermee gesproken

Mirallas bevestigt interesse Standard en Anderlecht: "Heb ermee gesproken"

Gepubliceerd: zaterdag 14 september 2019 om 09:15za 14-09-2019 om 09:15

Antwerp FC is er deze zomer in geslaagd om Kevin Mirallas terug naar België te halen. De 31-jarige aanvaller wil zijn carrière herlanceren bij The Great Old. Dat kon ook bij een andere Belgische club gebeuren.

Mirallas bevestigt tegenover La Dernière Heure dat ook Standard en Anderlecht interesse toonden.  "Standard was zeer duidelijk tegenover mij en ik had contact met meneer Venanzi", zegt Mirallas.

"Hij zei dat als er iemand van de kaderstukken (Mpoku of Carcela, nvdr.) zou vertrekken, dat ze mij dan zouden nemen. Ze bleven echter en Standard haalde offensief goedkopere jongens binnen", geeft de spits aan.

Ook Anderlecht toonde interesse. "Ja, ik heb veel met Vincent Kompany aan de telefoon gehangen. Hij gaat echter niet over alles en Kompany is niet degene die over het financiële gaat. Antwerp belde mij dagelijks en begin augustus heb ik beslist om naar hen te gaan. We deden beiden een financiële inspanning om tot een akkoord te komen", besluit Mirallas.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Genk is in de zoektocht naar een nieuwe spits uitgekomen bij Heracles-aanvaller Cyriel Dessers. Een goede aanwinst voor Genk? #Genk #KRCGenk #Transfernieuws #Heracles #JPL #Dessers

A post shared by VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie) on

Poll

Is Mirallas een aanwinst voor Antwerp?

(934 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws