Mbokani heeft gewacht op aanbod van Anderlecht: Er kwam niets uit de bus

Mbokani heeft gewacht op aanbod van Anderlecht: "Er kwam niets uit de bus"

14-09-2019 08:30 Laatste update: 09:19
3

Dieumerci speelt zondag nog maar eens tegen 'zijn' Anderlecht. De 33-jarige spits leek afgelopen zomer op weg naar paars-wit, maar bleef toch bij Antwerp. Waarom Anderlecht hem niet wilde, lijkt de Congolees ook te weten.

Na afloop van vorig seizoen gaf Mbokani aan te vertrekken bij Antwerp. De spits leek op weg naar RSC Anderlecht. Zover kwam het uiteindelijk niet. "De reden moet je bij hen zoeken", grijnst Mbokani in Het Laatste Nieuws;

"Ik was vrij en ze hadden me maar te contacteren. Zelf zat ik niet met Anderlecht aan tafel, maar er waren contacten met mijn makelaar. Ze vroegen me om nog wat te wachten, maar ik wilde weten waar ik aan toe was voor ik op vakantie vertrok. Luciano en de coach (Bölöni red.) belden me intussen om beurten om bij Antwerp te blijven."

Anderlecht ging uiteindelijk niet voor de Congolese spits. "Uiteindelijk kwamen de enige concrete aanbiedingen uit het buitenland, maar dat wou ik mijn familie niet aandoen. Ik heb gewacht op Anderlecht, maar er kwam niets uit de bus", vertelt Mbokani.