Club Brugge grootste club van het land? Hier stopt het niet

Club Brugge grootste club van het land? "Hier stopt het niet"

14-09-2019 08:16
57

Club Brugge is de laatste jaren aan een flinke opmars bezig geweest. Onder Bart Verhaeghe is Club Brugge volgens velen de grootste ploeg van het land geworden. Voor Verhaeghe stopt het werk echter niet.

"Iedereen zegt dat nu. Dat we de grootste van het land zijn. Is dat zo", vraagt Verhaeghe zich af in Het Nieuwsblad. "Dit is een verhaal dat negen jaar geleden is begonnen en waaraan veel mensen hebben meegewerkt", zegt de voorzitter van Club Brugge.

Hij kan alleszins tevreden terugblikken op een mooie negen jaar. "Ik ben tevreden met wat we tot nu toe hebben bereikt. Het trainingscentrum, sportief staan we waar we wilden staan. Staf, ploeg, spelers. Ook extrasportief loopt het volgens plan: management, infrastructuur ... "

Maar Verhaeghe is nog verre van klaar bij Club Brugge. "Dit is echter maar een stap en nodigt uit tot beter doen. Het zal ook moeten. De G6 volgt ons. Elke club uit de G6 (Anderlecht, Antwerp, Club Brugge, RC Genk, AA Gent en Standard, nvdr.) is sterker dan vorig seizoen. Dus stopt het hier niet", besluit hij.