Lokeren blijft wachten op eerste zege, Westerlo alleen aan de leiding

Lokeren blijft wachten op eerste zege, Westerlo alleen aan de leiding

Gepubliceerd: vrijdag 13 september 2019 om 22:28vr 13-09-2019 om 22:28

In de Proximus League ontving Lokeren vrijdagavond KVC Westerlo. Opnieuw konden de Waaslanders niet winnen. Tegen Westerlo werd het 1-1. Door het gelijkspel is Westerlo (voorlopig) alleen leider in 1B.

De Boeck – die bij Lokeren onder druk staat – gooide zijn ploeg om, maar dat hielp niet meteen. Westerlo kwam op Daknam op voorsprong via Abrahams. Door een eigen doelpunt van Biset kwam Lokeren langszij. In de tweede helft tikte Van Damme de bal ook tegen de netten, maar de treffer werd afgekeurd op aangeven van de lijnrechter.

Bij Lokeren was men woedend op de leiding, maar de 1-1 bleef wel op het bord staan. Lokeren wacht na zes speeldagen nog altijd op een eerste zege. Door het gelijkspel staat Westelo nu alleen aan de leiding met dertien punten. De nummers drie Union (tien punten) en de nummer twee Oud-Heverlee Leuven (twaalf punten) kijken elkaar zaterdag nog recht in de ogen.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Genk is in de zoektocht naar een nieuwe spits uitgekomen bij Heracles-aanvaller Cyriel Dessers. Een goede aanwinst voor Genk? #Genk #KRCGenk #Transfernieuws #Heracles #JPL #Dessers

A post shared by VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie) on

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws