Dupré droomt van job als T1 bij KAA Gent: Zou fantastisch zijn

Dupré droomt van job als T1 bij KAA Gent: "Zou fantastisch zijn"

13-09-2019 12:15
1

De veertigjarige Frédéric Dupré is druk bezig met zijn carrière als trainer. De ex-speler van KAA Gent is momenteel actief als assistent bij het eerste elftal en ook hoofdcoach van de Gentse beloften. Eindigt het daar?

Dupré droomt alvast van meer. Hij ziet een job als hoofdtrainer in 1A zeker zitten. "Ambitieus zijn mag toch? Ja, natuurlijk zou ik dat dolgraag ooit worden. Maar vraag me niet op welke termijn", klinkt het in Het Nieuwsblad.

"Ik ben nooit een carrièreplanner geweest en voor mij is clubliefde ook geen loos begrip. Het is een droom om nu opnieuw aan het werk te zijn bij AA Gent, de club waar ik jarenlang als jeugdspeler actief was en ook mijn eerste stappen zette als prof", aldus Dupré.

Zijn grote droom? Trainer van KAA Gent. "Man, dat zou echt fantastisch zijn. Dan is de cirkel helemaal rond. Maar laten we realistisch blijven: ik heb geen haast en verwacht nu zeker niet dat ik al snel hoofdcoach word. Laat me maar in alle rust verder werken en we zien dan wel wat de toekomst in petto heeft", besluit hij.