Haroun reageert op gemiste transfer KAA Gent: “De klik is gemaakt”

Haroun reageert op gemiste transfer KAA Gent: “De klik is gemaakt”

13-09-2019 08:44
7

Faris Haroun liep op het nippertje een transfer mis naar KAA Gent. Deze week verlengde de middenvelder zijn contract bij Antwerp.

Haroun reageert tegenover Het Laatste Nieuws over de situatie. "Uiteindelijk ben ik wel blij met die contractverlenging. Ik kijk er naar uit om nog voor deze club mag spelen tot enkele maanden voor mijn 36ste verjaardag. Het klopt dat ik eigenlijk mijn zinnen op een transfer naar AA Gent had gezet.”

Haroun dacht aan zijn toekomst. “Niet eenvoudig, want met Antwerp heb ik mooie dingen meegemaakt en ik heb absoluut een band met deze club en de fans. Dat maakte het niet makkelijk om te zeggen dat ik naar Gent wou, maar soms moet je in het voetbal ook aan de toekomst én aan je gezin denken.”

“Uiteindelijk kwam er geen akkoord tussen de clubs”, gaat Haroun verder. “Dat zijn nu eenmaal de wetten van het voetbal. Ik kijk uit naar de match van zondag tegen Anderlecht. De klik is gemaakt. Als er over heel dat transferverhaal niets in de krant verschenen zou zijn, had niemand er ooit wat van gemerkt."