Kompany bezorgt zijn spelers droommoment: Wou de spelers inspireren

Kompany bezorgt zijn spelers droommoment: "Wou de spelers inspireren"

Gepubliceerd: donderdag 12 september 2019 om 16:49do 12-09-2019 om 16:49

Vincent Kompany nam afgelopen woensdag voor een laatste keer afscheid van zijn Manchester City tijdens een benefietmatch. Ook enkele Anderlecht-spelers mochten hun opwachting maken.

"Ik kom zelf vanuit Neerpede en heb een traject afgelegd dat niet onvergelijkbaar is met dat van deze jongens, en toch ben ik tot bij City geraakt. Ik wou de jongens dan ook voornamelijk uitleggen hoe je de top bereikt en ze inspireren om het hoogst haalbare te halen", liet Kompany optekenen tegenover VTM Nieuws.

Kompany liet dan ook enkele van zijn spelers het veld opdraven. Een ervaring die ze niet snel zullen vergeten, kijkend naar alle sterren die naast hun op het terrein stonden. "Ik heb de spelers niet moeten kiezen, ze staken allemaal zelf hun hand op om te spelen en heb dan maar degene gepakt die het snelst waren", liet de verdediger nog weten.

De Anderlecht-spelers die in actie mochten komen waren Elias Cobbaut, Kenny Saief, Hotman El Kababri en Derrick Luckassen. Vincent Kompany zelf speelde niet mee, hij sukkelt nog met een blessure.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Wie is het geworden?

A post shared by Voetbalprimeur België (@voetbalprimeurbelgie) on

Poll

Zal dit inspirerend werken voor de Anderlecht spelers?

(125 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws