Supporters van Anderlecht verbazen Verschueren: Nog nooit meegemaakt

Supporters van Anderlecht verbazen Verschueren: "Nog nooit meegemaakt"

Gepubliceerd: donderdag 12 september 2019 om 15:17do 12-09-2019 om 15:17

RSC Anderlecht kent geen al te best seizoensbegin. Het wist nog niet te overtuigen, maar de fans blijven achter de club staan. In het verleden was dat weleens anders.

Bij Anderlecht staat de club al eens in brand na tegenvallende resultaten. Nu blijft het echter rustig. Grotendeels door de aanwezigheid van Vincent Kompany. Dat ondervond ook Michaël Verschueren. "Van toen ik acht was, ga ik naar Anderlecht kijken. In al die jaren maakte ik het nog nooit mee dat er na slechte resultaten nog applaus van de banken rolt", gaf hij aan.

"De komst van een wereldfiguur als Kompany ligt daar mee aan de basis van. Hij is een internationale ster die tegelijkertijd dicht bij de supporters staat en zo het geloof in de goede afloop voedt", aldus Verschueren bij Bruzz.

Ook bij het bestuur kan hij op heel wat krediet rekenen. "Vincent is de verpersoonlijking van een stijlbreuk met het verleden. Iedereen is er rotsvast van overtuigd dat dit project zal slagen. De steun is onvoorwaardelijk, no matter what. We spelen momenteel mooi voetbal, maar halen geen punten. En toch blijven de supporters pal achter de ploeg staan."

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws