Blessuregolf teistert Real Madrid: Zidane heeft nog maar drie middenvelders over

Blessuregolf teistert Real Madrid: Zidane heeft nog maar drie middenvelders over

12-09-2019 15:02
2

Opnieuw kopzorgen voor Real Madrid-trainer Zinedine Zidane. De start van het seizoen was, mede door een waslijst aan blessures, niet bepaald denderend voor Real. Nu wordt die blessurelijst ook nog eens uitgebreid met Luka Modric.

De Ballon d'Or-winnaar heeft in de interlandperiode met Kroatië een spierblessure in zijn rechterbovenbeen opgelopen. Daarmee bezorgt hij Zidane weer extra problemen. De duur van zijn afwezigheid is nog niet bekend, maar het is zeker dat hij de eerstvolgende competitiewedstrijd tegen Levante moet laten schieten.

De medische staf van Real Madrid heeft de handen vol, want de Kroaat sluit aan in een flink rijtje geblesseerden: Benjamin Mendy, Mariano Diaz, Sergio Ramos, Rodrygo, James Rodrigiuez en Isco zijn allen niet beschikbaar voor De Koninklijke. Mogelijk gaat Eden Hazard wel debuteren tegen Levante, al is dat nog hoogst onzeker.

Zidane kan als gevolg van de blessuregolf en het vertrek van Marcos Llorente (Atlético Madrid) en Dani Ceballos (Arsenal) een beroep doen op slechts drie middenvelders: Toni Kroos, Casemiro en Federico Valverde. Na Levante speelt Real tegen Paris Saint-Germain, Sevilla, Osasuna en Atlético Madrid.