Messi vertelt over Neymar en eigen toekomst: 'Heeft Barça er alles aan gedaan?'

Messi vertelt over Neymar en eigen toekomst: 'Heeft Barça er alles aan gedaan?'

Gepubliceerd: donderdag 12 september 2019 om 09:02do 12-09-2019 om 09:02

Lionel Messi vindt het jammer dat een terugkeer van Neymar naar FC Barcelona deze zomer niet van de grond is gekomen. De Argentijnse superster vertelt dat in een groot interview. 

Maandenlang ging het gerucht dat Barça alles in het werk wilde stellen om Neymar naar Catalonië te halen. De Braziliaan bleef uiteindelijk bij Paris Saint-Germain. "Ik had Neymar graag terug zien komen. Eerlijk gezegd weet ik niet of Barça er alles aan heeft gedaan om hem terug te zijn, maar het is natuurlijk wel zo dat onderhandelen met PSG niet eenvoudig is", vertelt Messi deze week, in gesprek met Sport

"Neymar is een van de beste spelers ter wereld. Met hem erbij zou de club weer een stap vooruit hebben gezet, ook op het gebied van imago en sponsors. We hebben als spelersgroep nooit expliciet om de terugkeer van Neymar gevraagd. We hebben alleen onze mening gegeven. (...) Of ik het hier voor het zeggen heb? Haha, nou, nu is opnieuw gebleken van niet."

Messi (32) gaat ook in op zijn eigen situatie. Het gonst in Spanje van de geruchten over een mogelijk afscheid in Camp Nou. Kort: "Barcelona is mijn thuis, ik wil niet vertrekken - maar ik wil wél prijzen winnen."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws