Verhaeghe van Club Brugge straalt bij presentatie: “Dit is een mijlpaal”

Verhaeghe van Club Brugge straalt bij presentatie: “Dit is een mijlpaal”

Gepubliceerd: woensdag 11 september 2019 om 22:28wo 11-09-2019 om 22:28

Woensdagavond was het een belangrijke dag voor Club Brugge. Blauw-Zwart stelde officieel haar Belfius Basecamp voor aan partners en pers. Voorzitter Bart Verhaeghe straalde bij de voorstelling.

“Ik ben fier op dit complex. Het is een gebouw voor sporters, om topprestaties te kunnen leveren. Het tijdloze, duurzame ontwerp straalt ook de waarden van Club uit. Dat het project zo snel vorderde, danken we aan het harde werk van alle betrokkenen: van het college van Burgemeester en schepenen van Knokke-Heist, langs de architecten en aannemers tot de coördinatoren Marc Awouters en Roel Vaeyens, iedereen heeft intensief gewerkt om tot dit eindresultaat te komen", aldus Verhaeghe op de website van Club Brugge.

Volgens Verhaeghe heeft een nieuwe complex een belangrijke rol in de toekomst van Club Brugge. "Het Belfius Basecamp is ook goed voor de uitstraling van Club Brugge en voor Knokke. Dit is een mijlpaal omdat het bevestigt dat de strategie die we volgen de juiste is, maar ook omdat het is ons gigantisch veel goesting geeft om beter te doen. We beseffen dat we nog beter kunnen, en daar zullen we hard aan werken."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws