Eén zwaluw maakt de Brusselse lente niet ... Of toch? Inhaalbeweging is ingezet

Eén zwaluw maakt de Brusselse lente niet ... Of toch? "Inhaalbeweging is ingezet"

Gepubliceerd: woensdag 11 september 2019 om 15:03wo 11-09-2019 om 15:03

Na vijf wedstrijden zonder overwinning wist RSC Anderlecht op speeldag zes eindelijk eens drie punten te veroveren. Uitgerekend tegen aartsrivaal Standard Luik (1-0) konden de Brusselse fans voor het eerst juichen. Michaël Verschueren verwacht dat het de komende maanden enkel beter zal gaan.

"Alles evolueert in de goeie richting", klinkt Verschueren positief bij Sporza. "We praten hier vaak over "het project" en dat project is lopende. Elke dag zien we vooruitgang. De fans willen op het einde van de rit natuurlijk wel zien dat hun ploeg wint, zoals tegen Standard. We hopen die trend in de komende thuiswedstrijd door te zetten." Anderlecht ontvangt dit weekend Royal Antwerp FC en trekt daarna naar Club Brugge. 

"De inhaalbeweging is ingezet. We zullen in de komende weken ook sterker worden met de terugkeer van onze geblesseerde spits Roofe", verwijst Verschueren naar de zomeraanwinst, die tot op heden nog niet in actie kon komen. "We willen minstens één van de komende topmatchen winnen. Dan hebben we wat meer rust en kunnen we stilaan opschuiven richting de top-zes", besluit de sportief directeur van Anderlecht.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws