Mirallas op schot voor Antwerp in oefenmatch, Defour debuteert

11-09-2019 13:45 Laatste update: 14:59
6

Royal Antwerp FC vervolgt de competitie zondag met een verplaatsing naar RSC Anderlecht. Om nog wat ritme op te doen, speelde Antwerp woensdag achter gesloten een oefenduel tegen de amateurs van Lierse Kempenzonen. Het werd 3-0 voor Antwerp.

Laszlo Bölöni greep de vriendschappelijke wedstrijd aan om Steven Defour zijn eerste minuten te gunnen. Met de ex-Rode Duivel in de basis, kwam The Great Old via andere topversterking Kevin Mirallas op een 1-0 voorsprong. Lierse Kempenzonen kreeg voor de pauze een uitgelezen kans om op gelijke hoogte te komen, maar Jens Teunckens wist een strafschop te keren.

Na de rust wisselde Bölöni zijn voltallige elftal. Via opnieuw Mirallas en de Japanse zomertransfer Koji Miyoshi werd de eindstand bepaald.

Opstelling Antwerp: Teunckens; Buta, Arslanagic, Hoedt, Juklerod; Defour, Haroun, Refaelov; Lamkel Zé, Mbokani, Mirallas
Antwerp na rust: De Winter; De Laet, Seck, Batubinsika, De Wilde; De Sart, Miyoshi, Coopman; Baby, Gano, Rodrigues