JPL-Ratings in FIFA20: Club Brugge imponeert met vier spelers in top 10

JPL-Ratings in FIFA20: Club Brugge imponeert met vier spelers in top 10

11-09-2019 10:40 Laatste update: 10:48
18

24 September komt FIFA20 weer uit en zitten alle voetbalgamers weken aan de zetel gekluisterd. In Afwachting zijn de beste tien JPL spelers op FIFA bekendgemaakt.

Op nummer éen vinden we weinig verassend Vincent Kompany terug. De Speler/Manager kwam binnen als de absolute vedette bij Anderlecht en staat met een rating van 83 helemaal bovenaan. De top 3 wordt vervolledigd door Club Brugge-spelers Hans Vanaken en Ruud Vormer. Zij hebben respectievelijk een FIFA rating van 80 en 79.

Net buiten de top 3 staan de Genkse kampioenenmakers: Aly Samatta en Sander Berge. Beiden kunnen uitpakken met een rating van 79. Op plaats zes vinden we de tweede Anderlecht-speler terug: Samir Nasri. De Fransman mag tevreden zijn met een rating van 78.

Op plaats zeven vinden we de beste doelman op de Belgische velden terug. Deze eer is weggelegd voor Simon Mignolet. Mignolet krijgt een score van 78 achter zijn naam. De top tien wordt vervolledigd door Michael Ngadeu, Simon Deli en Dieumerci Mbokani. Zij pronken alle drie met een rating van 78.

De volledige lijst vind je hier terug.