Argentinië maakt gehakt van Mexico in de VS, zuivere hattrick Inter-spits

11-09-2019 09:00 Laatste update: 09:05
2

Een oefenduel tussen Argentinië en Mexico is dinsdagnacht uitgelopen op een afstraffing voor laatstgenoemde. In San Antonio (Texas) won Argentinië met 4-0.

Internazionale-spits en collega van Romelu Lukaku, Lautaro Martínez, was de absolute uitblinker van de avond. Hij scoorde in de 17e, 22e en 39e minuut. Tussendoor tekende middenvelder Leandro Paredes vanaf de penaltystip voor de 3-0. Bij rust was de eindstand al bereikt.

Argentinië speelde tegen Mexico zonder de geblesseerde Lionel Messi. Martínez werd in de rust gewisseld. Hirving Lozano, deze zomer overgestapt van PSV naar SSC Napoli, speelde de volledige wedstrijd. Voor Gerardo Martino betekende het overigens z'n eerste nederlaag als bondscoach van El Tri.