'Sterkhouder van vorig seizoen krijgt geen kans meer bij Anderlecht onder Kompany'

'Sterkhouder van vorig seizoen krijgt geen kans meer bij Anderlecht onder Kompany'

Gepubliceerd: dinsdag 10 september 2019 om 23:16di 10-09-2019 om 23:16

Onder Vincent Kompany heeft RSC Anderlecht al meermaals de bezem door de kern gehaald. Er werden heel wat spelers gehaald, nog meer afgedankt. Ook Thomas Didillon heeft geen toekomst meer bij de club.

De Franse doelman begon nog aan het seizoen als titularis, maar wist niet te overtuigen. Vooral voetballend had Didillon het moeilijk. Kompany rekende hem daar op af en wilde er absoluut een nieuwe doelman bij. Uiteindelijk werd Hendrik Van Crombrugge gehaald.

De nieuweling werd meteen gebombardeerd tot eerste doelman. Davy Roef vond geen nieuwe club en werd tweede doelman. Frank Boeckx is dan weer derde doelman, waardoor Didillon helemaal geen plekje meer heeft in de spelerskern. Hij is volgens Het Laatste Nieuws pas de vierde keuze bij paars-wit.

Het ziet er dus niet naar uit dat de Fransman nog in het shirt van Anderlecht te zien zal zijn. Afgelopen zomer was er al interesse in de doelman, maar toen wilde Anderlecht hem nog niet laten gaan. Een vertrek komende winter lijkt er alvast aan te gaan komen.

Poll

Verdiende Didillon meer tijd?

(488 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws