Anderlecht wil meer Brusselaars in stadion, maar stuit op probleem: Zit al vol

Anderlecht wil meer Brusselaars in stadion, maar stuit op probleem: "Zit al vol"

Gepubliceerd: dinsdag 10 september 2019 om 22:17di 10-09-2019 om 22:17

Bij RSC Anderlecht wil men er alles aan doen om een nieuw stadion te bouwen. Dat moet ook voor meer toeschouwers gaan zorgen. En dan vooral meer Brusselaars, die nu niet al te vaak naar het Lotto Park trekken.

In het stadion van Anderlecht zal je amper Brusselaars vinden. De kostprijs voor een jaarabonnement zou daarvoor de reden kunnen zijn (het laagste ligt op 205 euro), maar volgens Michael Verschueren is dat niet de enige reden.

"Ja, het klopt dat sommige mensen misschien struikelen over de hoge prijzen, maar het stadion zit wel elke week vol", wijt hij het tekort aan Brusselaars deels aan plaatsgebrek. "Er is ook weinig verloop in de abonnementen, waardoor het niet eenvoudig is om ons als club lokaal te verankeren", klinkt het bij Bruzz.

Een oplossing zou een nieuw stadion kunnen zijn. "Dat is noodzakelijk. Dan kunnen we zitjes goedkoper aanbieden, een diverser publiek bereiken en hopelijk meer Brusselaars aantrekken. Een fanshop in het midden van de stad kan daar ook bij helpen", zegt hij.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws