Walem reageert bits op Rode Duivels-debuut van Verschaeren

Walem reageert bits op Rode Duivels-debuut van Verschaeren

Gepubliceerd: dinsdag 10 september 2019 om 20:45di 10-09-2019 om 20:45

Laatste update: dinsdag 10 september 2019 om 20:49di 10-09-2019 om 20:49

Johan Walem is met zijn Belgische beloften begonnen aan de kwalificatiecampagne voor het aankomende EK 2021 in Slovenië. Hij kan daarbij niet rekenen op Yari Verschaeren, want die zat in de selectie van de Rode Duivels. Walem was daar duidelijk niet opgetogen over.

Toen een journalist van Proximus Walem iets vroeg over het debuut van Verschaeren, reageerde die met "geen commentaar". 

Walem heeft dan ook een verzwakte groep onder zijn hoede. "Ik mis Verschaeren, ik mis Orel Mangala, ik mis Zinho Vanheusden". Die laatste twee zijn geblesseerd.  "Ik wil de beste spelers in mijn leeftijdscategorie kunnen selecteren, maar dat kan jammer genoeg niet. Dat geeft kansen aan andere spelers", probeert hij het positief in te zien.

"Het is uniek om op dit niveau te mogen spelen, maar je moet presteren. De nieuwe jongens hebben ook veel talent, maar ik heb niet veel tijd gehad om met hen te werken. Het was beter geweest als er tijdens deze interlandperiode maar één wedstrijd was geweest, maar het zij zo."

België verloor zijn eerste kwalificatiematch al met 1-0 van Wales. Dinsdagavond wordt er in het stadion van OHL tegen Bosnië gespeeld.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws