Verschueren droomt van nieuw stadion Anderlecht: 'In de buurt van het huidige'

Verschueren droomt van nieuw stadion Anderlecht: 'In de buurt van het huidige'

Gepubliceerd: dinsdag 10 september 2019 om 18:00di 10-09-2019 om 18:00

Definitief geen Eurostadion en nog maar pas een nieuwe stadionnaam bij RSC Anderlecht. De Brusselaars spelen momenteel nog in het Lotto Park, maar als het van Michael Verschueren afhangt, verandert dat in de toekomst.

De club hoopt nog steeds om zelf een nieuw stadion te plaatsen. Dat onthult Verschueren aan Bruzz. Hij hoopt daarbij ook op de medewerking van het stadsbestuur. "Nu de plannen voor de bouw van het Eurostadion in de prullenmand liggen, zijn de banden met de gemeente weer aangehaald", zegt hij.

"Dat wil niet zeggen dat we een combinatie met een nationaal stadion uitsluiten, maar onze voorkeur gaat uit naar een eigen plek ergens in de buurt van de huidige locatie", aldus Verschueren.

Hij hoopt daar in de toekomst aan te kunnen werken én ook snel te bouwen. "Daarvoor gaan we zelf voorstellen indienen in plaats van zomaar beroep te doen op projectontwikkelaars. Wat niet mag gebeuren, is dat we in twee snelheden werken. Dat is het geval bij Cercle en Club Brugge en moeten we absoluut vermijden", geeft Verschueren aan.

Poll

Heeft Anderlecht een nieuw stadion nodig?

(749 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws