Van der Sar 'niet zeker' over aanbod United: 'Hij heeft zeker zijn bedenkingen'

Van der Sar 'niet zeker' over aanbod United: 'Hij heeft zeker zijn bedenkingen'

10-09-2019 15:28
1

Edwin van der Sar twijfelt over de rol die hij mogelijk kan gaan vervullen bij Manchester United. De voormalig keeper van United wordt veelvuldig gelinkt aan een baan als technisch directeur bij de Mancunians. Volgens Ian McGarry is Van der Sar echter nog allesbehalve zeker over een eventueel aanbod.

Volgens McGarry, een voormalig Engels sportjournalist, is Van der Sar nog niet erg happig op een dienstverband bij Manchester United. "Hij heeft zeker zijn bedenkingen", vertelt hij in de Transfer Window Podcast. "Hij wil bepaalde stappen maken in zijn carrière, maar twijfelt over United. Hij is bijvoorbeeld sceptisch over de huidige gang van zaken op Carrington (het trainingcomplex van United, red).  Dat komt ook door het gegeven dat er op het moment maar liefst vijf personen verantwoordelijk zijn voor de inkomende transfers."

Volgens verschillende bronnen, waaronder The Times, kan de voormalig keeper van United maar liefst 1,5 miljoen euro gaan verdienen als hij aan de slag gaat in Manchester. Zo zei journalist Duncan Castles dat het om een 'substantieel bedrag' ging, maar dat het niet duidelijk is voor hoeveel seizoenen Van der Sar kan tekenen in Manchester.