De Belgische topclubs hangen eveneens aan de telefoon voor Boli

"De Belgische topclubs hangen eveneens aan de telefoon voor Boli"

Gepubliceerd: dinsdag 10 september 2019 om 11:15di 10-09-2019 om 11:15

Laatste update: dinsdag 10 september 2019 om 11:32di 10-09-2019 om 11:32

Yohan Boli is ondanks heel wat interesse deze zomer nog niet weggeraakt bij STVV, maar in heel wat landen is de transfermarkt nog open. Volgens vader Roger Boli staat de telefoon nog altijd roodgloeiend voor hem.

Momenteel zit Boli bij de nationale ploeg van Ivoorkust, maar woensdag of donderdag keert hij terug. Hij geniet nog altijd interesse uit het Midden-Oosten. "De interesse is er, maar ik druk Yohan op het hart dat hij zich alleen moet concentreren op hard trainen bij STVV", aldus Roger Boli bij Het Belang Van Limburg. 

"Of er nog een transfer komt, weet ik niet. Er ligt ook een nieuw voorstel van STVV op tafel, wat we uit respect zeker onder de loep nemen. Maar iedereen beseft dat er in het buitenland veel riantere opties zijn.”

Boli heeft sowieso nog maar een contract voor één jaar. "De kans bestaat dat hij zijn contract gewoon uitdoet. Dan is Yohan op het einde van het seizoen een vrije speler en kan hij in de winter al kiezen voor een nieuwe club. Ook de Belgische topploegen weten dat. Zij hangen eveneens aan de telefoon."

Poll

Denk jij dat Boli STVV nog zal verlaten?

(615 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws