Lukaku tevreden na Schotland: “Als we zo kunnen spelen, zijn we dodelijk”

Lukaku tevreden na Schotland: “Als we zo kunnen spelen, zijn we dodelijk”

Gepubliceerd: dinsdag 10 september 2019 om 08:47di 10-09-2019 om 08:47

Romelu Lukaku zat op de bank tegen San Marino, maar tegen Schotland was de aanvaller weer basis. Na afloop reageerde hij tegenover Het Belang van Limburg.

Lukaku heeft nu 49 interlandgoals. “Ik zal wel aan die 50ste goal geraken. Ik moet zeggen dat ik meer bezig was met die 30ste, toen kon ik het record breken. Ik droom niet van die 50. Echt niet. Ik ben relaxed. Op het veld ben ik een killer, maar ernaast niet. Ik was wel blij met die goal.”

“Het was lang geleden dat we nog een goal op de counter hadden gemaakt”, gaat Lukaku verder. “Als we zo kunnen spelen, zijn we dodelijk. Dé beste counterploeg in de wereld. Ik ben blij dat ik een assist kon geven aan De Bruyne. Hij maakte het mooi af. De afwerking was mooier dan de pass op zich.”

Tegen San Marino speelde Lukaku niet. “Ik vond het niet erg dat ik vrijdag niet speelde. Er komt nog een drukke periode aan met Inter. Ik had ook een zware zomer met die transfer­toestanden, dus rust was welkom. Vandaag maakte veel goed. Het was ­beter dan vrijdag, maar geen verwijt aan die jongens. Je kan niet verwachten dat ze er meteen staan. Iedereen speelt goed bij zijn ploeg en dat zag je.”

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws