Martinez tevreden over middenveld Rode Duivels: “Beste spelmaker ter wereld”

Martinez tevreden over middenveld Rode Duivels: “Beste spelmaker ter wereld”

Gepubliceerd: dinsdag 10 september 2019 om 07:00di 10-09-2019 om 07:00

Laatste update: dinsdag 10 september 2019 om 07:09di 10-09-2019 om 07:09

Roberto Martinez was na afloop van de 0-4 zege van de Rode Duivels op Schotland zeer tevreden. Vooral het middenveld van de Belgen kon de Spaanse keuze bekoren.

“Ik ben heel tevreden over mijn middenveld”, begint Martinez tegenover Belga. “We wisten dat Schotland daar met een man meer zou staan. Leander deed het eerder al zeer goed tegen Rusland en Cyprus en ik was ook nu heel tevreden met de samenwerking met Youri. Leander is fysiek sterk en dat hielp ons tegen Schotland.”

Ook De Bruyne maakte veel indruk. “Kevin kan dan weer de beslissende pass geven vooraleer dat de tegenstander het in de gaten heeft. Hij ziet alles zo snel. Wat mij betreft is hij de beste spelmaker ter wereld. Op het WK was hij al heel belangrijk voor ons, nadien kende hij een seizoen vol blessureleed en miste hij veel wedstrijden. Nu is hij terug fris en dat zie je.”

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

KAA Gent wil de absolute jackpot en vraagt meer dan 30 miljoen euro voor Jonathan David! Is hij dat bedrag waard? #KAAGent #AAGent #Gent #David #JPL #Transfernieuws

A post shared by VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie) on

Poll

Heeft Martinez hier gelijk?

(135 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws