Club Brugge-aanwinst Diagne onmiddellijk in opspraak: 'Bedreiging van journalist'

Club Brugge-aanwinst Diagne onmiddellijk in opspraak: 'Bedreiging van journalist'

Gepubliceerd: maandag 9 september 2019 om 07:45ma 09-09-2019 om 07:45

Laatste update: maandag 9 september 2019 om 08:09ma 09-09-2019 om 08:09

Club Brugge kaapte Mbaye Diagne tijdens de laatste 48 uur van de zomermercato weg voor de neus van Anderlecht. Nog voordat hij één minuut voor Club Brugge is uitgekomen, is Diagne in opspraak geraakt. Tijdens de interlandbreak liet hij zich gaan tegen een journalist, meldt het Turkse Haberler.

Diagne keerde kort terug naar Turkije, waar hij naar een shoppingcenter ging lunchen met zijn vrouw en enkele vrienden. De 27-jarige Senegalees merkte ondertussen dat hij werd gefotografeerd. Dat was duidelijk niet naar de zin van Diagne, die de confrontatie besloot aan te gaan. Diagne pakte de smartphone af en probeerde de afbeeldingen te wissen, terwijl een vriend de fotograaf bij zijn keel greep.

De beveiliging merkte het voorval op en ging verhaal halen bij Diagne. Die was ondertussen nog niet gekalmeerd, want in het bijzijn van de security bedreigde hij de verslaggever. Diagne maakte het gebaar dat hij de keel van de desbetreffende persoon zou doorsnijden.

Uiteindelijk liep alles met een sisser af, want na de smartphone af te hebben gepakt, kon Diagne en diens entourage vertrekken.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws