De Bilde over reactie bondscoach: ‘Martinez sloeg mea culpa’

De Bilde over reactie bondscoach: ‘Martinez sloeg mea culpa’

08-09-2019 23:10
3

Roberto Martinez liet op de persconferentie voor de wedstrijd tegen San Marino duidelijk verstaan dat hij met de sterkst mogelijke opstelling zou starten. Echter, kwamen er verschillende opvallende namen aan de aftrap. De bondscoach liet zondagavond echter verstaan dat hij niet de intentie had om de pers te misleiden.  

“Hij kwam zelf terug op het voorval wat toch opvallend is”, aldus Gilles De Bilde die aanwezig was op de persconferentie van de bondscoach. Martinez oogstte nochtans kritiek nadat hij voorafgaand aan de wedstrijd tegen San Marino liet weten met de sterkt mogelijke opstelling aan de aftrap te komen.

“De bondscoach liet weten dat hij niet de intentie had om de pers te misleiden” zo liet De Bilde verstaan aan VTM nieuws. “Daarmee je persconferentie beginnen is toch wel opvallend, maar goed het is achter de rug nu en alles blijkt oké te zijn.”

Martinez lijkt dus wel te beseffen dat hij niet al te eerlijk is geweest tijdens de persconferentie voorafgaand aan de wedstrijd tegen San Marino.