Bolingoli maakt indruk bij Celtic: Het begin was niet gemakkelijk

Bolingoli maakt indruk bij Celtic: "Het begin was niet gemakkelijk"

Gepubliceerd: zondag 8 september 2019 om 15:15zo 08-09-2019 om 15:15

Laatste update: zondag 8 september 2019 om 15:43zo 08-09-2019 om 15:43

Boli Bolingoli streek deze zomer neer bij Celtic. Het jeugdproduct van Club Brugge werd door de Schotten weggehaald bij Rapid Wenen. Na een moeilijk begin voelt hij zich nu goed in Glasgow, geeft hij aan bij Celtic TV.

"Aanvankelijk was het niet makkelijk om me aan te passen", geeft Bolingoli aan. "Dat had ik ook verwacht. Maar de nieuwe spelers hebben zich snel aangepast. We maken elke match progressie en worden beter en beter."

Na de Europese uitschakeling tegen Cluj verloor hij zijn plaats, maar nu is hij terug basispion. "Als nieuwe speler is het heerlijk om bij Celtic te komen, de fans zijn  geweldig. De band die we hebben na de match voelt goed, hopelijk wordt die nog sterker in de toekomst."

Bolingoli kan bij Celtic ook leren van ervaren spelers. "Scott Brown is een echte leider, een legende. Hoe hij elke match speelt, daar kijk ik naar op. Hij geeft me echt veel motivatie."

Europa League
Celtic werd uitgeschakeld in de Champions League-voorronde, maar krijgt wel nog een vangnet in de Europa League. "Ik kijk ernaar uit, we moeten er klaar voor zijn. Het zullen lastige wedstrijden zijn. Tegen Cluj willen we natuurlijk wraak nemen. Lazio is een grote club in Italië en dan heb je ook nog Rennes. Het is een goeie groep, maar we kunnen iets doen in de poule."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Poll

Wordt hij ooit Rode Duivel?

Ja
39%
Nee
61%
(92 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws