Pozuelo en Ciman maken gehakt van Lamah in Major League Soccer

08-09-2019 11:00
1

In de Verenigde Staten kregen we zaterdagnacht een Belgisch duel tussen Roland Lamah en Laurent Ciman. Het FC Toronto van Ciman en Alejandro Pozuelo won met een vlotte 1-5 van Cincinnati.

Voor 25.000 toeschouwers waren de bezoekers uit Toronto veel te sterk voor de thuisploeg. Bij de pauze had Toronto de zege al grotendeels op zak met een comfortabele 0-3. Pozuelo zorgde voor de assist bij het derde doelpunt.

In de tweede helft liep Toronto zelfs nog uit tot 0-5. In blessuretijd zorgde Cincinnati wel nog voor een eerredder. Toronto staat momenteel zesde met 41 punten. Cincinnati doet het een pak slechter: het is met amper 18 punten laatste. Enkel de eerste zeven van het kampioenschap mogen Play-Offs spelen. Eén geluk voor Cincinnati: in het Amerikaanse systeem bestaat er geen degradatie.