AS: Real Madrid zit niet bij de pakken neer en wacht nog een jaar met Van de Beek

AS: Real Madrid zit niet bij de pakken neer en wacht nog een jaar met Van de Beek

Gepubliceerd: zondag 8 september 2019 om 09:45zo 08-09-2019 om 09:45

Ajax slaagde er deze zomer in om Donny van de Beek binnenboord te houden, maar lijkt op termijn alsnog te moeten vrezen voor een vertrek van de middenvelder uit Nijkerkerveen. Real Madrid is Van de Beek nog steeds niet vergeten, meldt AS.

Het binnenhalen van Paul Pogba had voor trainer Zinedine Zidane de hoogste prioriteit en Van de Beek was de tweede optie, stelt het Spaanse medium. Pogba bleek niet haalbaar en Van de Beek leek dichtbij een transfer naar het Estadio Santiago Bernabeu, maar is nog steeds speler van Ajax. Volgens AS is De Koninklijke echter niet rouwig om het mislopen van de aanvallende middenvelder, die dit seizoen een jaartje extra ervaring op kan doen bij Ajax.

De kans is groot dat Real Madrid er ook in 2020 niet slaagt om Pogba los te weken van Manchester United en terugkeert voor Van de Beek. De vraagprijs van de Ajacied zal vermoedelijk wel de hoogte in schieten. Volgens AS was Ajax afgelopen seizoen bereid om te praten over een transfersom van vijftig miljoen euro, maar de sportkrant houdt er rekening mee dat Ajax meer zal vragen als Van de Beek net zo sterk speelt als tijdens het seizoen 2018/2019.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Wie is het geworden?

A post shared by Voetbalprimeur België (@voetbalprimeurbelgie) on

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws