OHL maakt gehakt van SV Roeselare en komt terug naast Westerlo

07-09-2019 22:15

Oud-Heverlee Leuven heeft in eigen huis overtuigend gewonnen van SV Roeselare. Het werd aan Den Dreef een ruime 4-0. OHL komt zo terug naast Westerlo aan kop van het klassement.

SV Roeselare staat in de kelder van het klassement met amper twee punten, en dat verschil werd snel duidelijk. In de eerste helft walste OHL al over de bezoekers. Na amper één minuut maakte Sowah al de openingsgoal voor OHL.

Het eenrichtingsverkeer hield aan en leverde voor de rust nog twee doelpunten op. Op het kwartier was het Thieu die voor 2-0 zorgde, terwijl Maertens net voor de pauze al een geruststellende 3-0 op het bord kon zetten.

OHL onbedreigd
In de tweede helft kon Roeselare niet veel meer doen tegen de heerschappij van de thuisploeg. Invaller Mbombo zorgde zelfs nog met het hoofd voor 4-0, meteen ook de eindstand.

OHL heeft nu twaalf punten, evenveel als Westerlo. Dat won zaterdagmiddag al met 2-0 van Beerschot. Roeselare ziet enkel nog Lokeren achter zich, dat bovendien zondag gaat spelen op Virton.