Grappen en grollen bij KV Mechelen: Dertig kilo confetti!

Grappen en grollen bij KV Mechelen: "Dertig kilo confetti!"

Gepubliceerd: zaterdag 7 september 2019 om 17:30za 07-09-2019 om 17:30

In de voetbalwereld gebeurt het wel vaker dat er grappen worden uitgehaald. Ook bij KV Mechelen, zo blijkt. Nikola Storm onthult enkele anekdotes van de voorbije seizoenen.

"De moppen van Arjan Swinkels en Lucas Bijker zijn legendarisch", vertelt hij bij Het Nieuwsblad. "Op een dag hebben ze de auto van Alexander Corryn volgepropt met dertig kilo confetti. Weet je hoeveel dat is? Niet normaal."

De daders werden ook niet snel gevonden. "Pas maanden later kwamen we erachter dat zij het geweest waren. Serieuze pokerface, die gasten. Als wraak werd besloten de wagen van Swinkels in te smeren met bloem en er dan wat water overheen te kappen. Met de bedoeling er een plakkerige drek van te maken", lacht hij.

Een succesvolle grap ook. "En of dat lukte. Beter dan we gedacht hadden, zelfs. In no time begon dat goedje te binden. Fantastisch! Swinkels heeft serieus staan zwoegen, maar er was geen beginnen aan. Hij heeft er uiteindelijk twee man moeten opzetten om alles weer spic & span te krijgen", aldus Storm.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws