Courtois ontevreden na partij Rode Duivels: Te traag, te loom

Courtois ontevreden na partij Rode Duivels: "Te traag, te loom"

07-09-2019 16:16
6

De Rode Duivels wonnen vrijdagavond met 0-4 van San Marino. Achteraf echter geen blije gezichten bij de Rode Duivels. Ook niet bij Thibaut Courtois.

De doelman van de Rode Duivels kon niet tevreden zijn met het geleverde spel. Het had niet veel gescheeld of onze nationale trots kwam zelfs op achterstand. "De ploeg werd toen wel even wakker", zei Courtois bij Sporza. "Anders waren we met 1-0 de rust ingegaan.

Courtois was dan ook niet tevreden met het geleverde spel. "De uitvoeringssnelheid lag te laag in de eerste helft. We hadden te veel tijd nodig voorin en kwamen er niet goed door. We waren te traag, te loom. Uiteindelijk staat er wel 0-4 op het scorebord, maar het had beter gekund."

Na de rust liep het beter. "De invallers brachten meer snelheid en leuk voetbal. Met Mertens en Chadli liep het iets vlotter. We hebben drie punten, maar het was niet onze beste match en we weten dat het maandag beter moet. We zullen er intern eens over moeten praten. Tegen San Marino moet je de bal vlot laten gaan en dat ontbrak", aldus Courtois.