Genoeg over het racisme bij Lukaku: Ik richt me op het voetbal

Genoeg over het racisme bij Lukaku: "Ik richt me op het voetbal"

07-09-2019 13:16 Laatste update: 14:13

Romelu Lukaku stond de afgelopen weken opnieuw in de spotlights. De aanvaller werd tegen Cagliari racistisch bejegend door enkele fans. Daar wil hij nu niet meer aan denken.

De Rode Duivel kreeg de voorbije heel wat steunberichten. Dat is hem ook niet ontgaan. "Ik zag de steunberichten vanuit Italië tegen racisme. Maar nu richt ik me op voetbal. Over dit onderwerp heb ik al alles gezegd. Ik vind het belangrijker dat we over mijn prestaties met Inter beginnen praten", gaf Lukaku aan in de Italiaanse pers.

Lukaku heeft ook geen spijt van zijn transfer. "Alles gaat goed in Italië", voegt hij er nog aan tie. "Ik bedank de fans voor het welkom. Ik hoop te blijven presteren bij Inter. Op dit moment gaat het goed. Het team is sterk, maar er is nog ruimte voor progressie. Ik ben erg content met mijn transfer."

Tegen San Marino kon de Rode Duivel niet aantreden. Roberto Martinez hield hem op de bank. "Natuurlijk had ik graag gespeeld tegen San Marino. Ik wik altijd spelen, zelfs tegen San Marino, maar de coach heeft een andere beslissing genomen. Die respecteren we", aldus Lukaku.