Faes gaat onderuit met Belgische beloften: Moeten nu alles winnen

Faes gaat onderuit met Belgische beloften: "Moeten nu alles winnen"

07-09-2019 13:01

De Belgische beloften zijn niet al te best begonnen aan de EK-kwalificatiecampagne voor het EK U21 in 2021. Het openingsduel tegen Wales werd meten verloren met 1-0. Niet naar de zin van kapitein Wout Faes.

Na afloop van de partij reageerde hij bijzonder teleurgesteld. "We starten niet goed", klonk het tegenover Belga. "We krijgen meteen een vermijdbare goal tegen en dan weet je dat het moeilijk wordt tegen Wales."

Uiteindelijk werd er ook verloren. "We moeten het hoofd hoog houden. Dat heb ik ook al tegen de groep gezegd. Het kan nog altijd. De andere ploegen gaan ook nog punten laten liggen. Wij mogen nu gewoon geen cadeaus meer weggeven en alles winnen", aldus Faes.

Na het EK van afgelopen zomer kregen heel wat andere jongens een kans bij de Beloften. "Het was aanpassen met dit nieuwe team. Maar we hebben elkaar deze week al wel leren kennen, dus dat is geen excuus voor mij. Het zal gewoon beter moeten. Ik kijk heel hard uit naar het duel tegen Bosnië. De hele groep wil revanche nemen. Ik hoop dat we dat gaan doen", besluit Faes.